Inspirisani čokoladom, naši polaznici su na drugom času CPG & Metro škole kuvanja, održanom 20. marta u Horeca centru, mogli da ispolje svoju kreativnost. U stvaranju ukusnih poslastica, poput čokoladnog tarta i čokoladnog brulea uživala su sva čula. Kao specijalni gost, naš glumac i televizijski voditelj Dejan Jelača, pokazao je svoje impresivno umeće, a zadovoljstvo na licima svih prisutnih, upotpunila je "Vinarija Tikveš", čija su se vina savršeno uklopila uz sjajne deserte, koje smo na kraju degustirali.
Zakazujemo vam naredno druženje za 26. mart, kada će naša tema biti "Nacionalna kuhinja", gde ćete biti u prilici da pripremate naše tradicionalne specijalitete. Možete sa prijaviti OVDE i obogatiti svoje kulinarsko umeće.
Prelep ambijent u kome se održavaju kursevi kuvanja (svakog četvrtka u periodu od 18.00-21.00h ) je Metro HoReCa Centar, koji se nalazi na adresi: Ibarski put 20.
Za pojedinačni kurs potrebno je izdvojiti 3.000 dinara, a postoji mogućnost uplate četiri naredna kursa i time dobijate popust i plaćate iznos od 10.000 dinara.
Atmosfera sa naše Čokoladne rapsodije:
Autor: Life Content
Foto: Life Content
Pročitajte još
Srećna sam u vezi kao nikad pre, tvrdila je Anabela Atijas 2011. godine. Te reči nisu se odnosile ni na Gagija Đoganija, ni na Andreja Atijasa, muškarce sa kojima se venčala
20/05/2024
Saznajte višePlato kod Geozavoda sinoć je bio krcat fanovima koji su uživali i veselili se uz dobro poznate hitove legendarnog benda, koji su beogradsku publiku bacili na noge
20/05/2024
Saznajte višeDa li “vreme leči sve rane” i zašto ne? Odgovor na ovo pitanje mogla bi da ima književnica Vesna Radusinović koja je ostala bez svog životnog oslonca
20/05/2024
Saznajte višeĆerka Darije Kisić proslavila 20. rođendan, svi kažu da je slika i prilika svoje majke
Ćerka Darije Kisić proslavila 20. rođendan
20/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)